Fireside

Gisteren speelde de beroemde Zweedse band Fireside in Paradiso. Maar liefst 250 mensen waren getuige van dit gedenkwaardige concert. Her en der stonden tafeltjes met stoelen in de zaal om de ruimte wat gevulder te doen lijken, wat eigenlijk een heel gezellige indruk wekte, niet te vergelijken met de doodse kaalheid van de Music Hall.
    Het optreden van Fireside was goed, maar de PA schutterde als nooit te voren waardoor de bastonen nauwelijks te horen waren. De jonge Zweden speelden echter onverstoorbaar harmonieus door. Een aantal prachtige foto’s van dit concert zijn binnenkort terug te vinden op de alternatieve muzieksite Datablocks (inmiddels opgeheven – red.).
    Verder verdient het voorprogramma Scumbucket een pluim. Ondanks ernstige technische tekortkomingen wisten zij een uur lang opzwepende beukmuziek te brengen!