Duitse invasie op komst?

geld!Het heeft bijna twee maanden geduurd, maar vandaag kreeg ik eindelijk mijn eerste buitenlandse euro als wisselgeld terug! Het gaat om een Duitse 50 eurocent met een prachtige afbeelding van de Brandenburger Tor op de achterkant. Fier en trots, omringd door 12 euro-sterren, trekken de bovenop Tor ingespannen paarden Duitsland naar voren. Van deze afbeelding spreekt hoop, vertrouwen en kracht naar de toekomst uit, daar waar onze eenvormige bea’s slechts de een-dimensionaliteit van ons koningshuis benadrukken. Prachtig zo’n muntstuk! Het is weliswaar al een beetje smoezelig, maar geef mij maar gauw meer van deze buitenlandse euro’s!
    De winkel die dit bijzondere kleinood al op 21 februari uit kon geven was De Koperen Hoorn, de cd-uitleenzaak op de Runstraat. Zij zijn bij deze uitgeroepen tot meest internationale winkel van de stad!
    » De Duitsers hebben ook een leuke euro-site