The Plan – De Melkweg

Na een woest gevecht met honderden andere Planfans heeft greut.nl hand weten te leggen op de felbegeerde playlist van de avond!Nu hun gigantische hit “Mon amour” zelfs op Radio538 gedraaid wordt, was de verwachting dat The Max bomvol zou zitten voor het concert van de Zweedse feestband The Plan. Wij hadden er goed aan gedaan om de kaartjes reeds op de eerste dag van de voorverkoop aan te schaffen. Nog net niet hadden we voor de deur van de Ticketshop met slaapzakken op de grond gelegen.
    De titelloze debuutcd van The Plan bevat louter vrolijke, supercommerciële dansmuziek. Ieder nummer is een regelrechte hit. Met emotionele zang weet voorman Theodor Jensens (ook gitarist in Broder Daniel – de Zweedse band wiens muziek in de bioscooptopper “Fucking Amal” een prominente plaats innam) de juiste snaar te raken bij een breed publiek.
    Absoluut verbazingwekkend was het daarom dat er gisteren in De Melkweg hooguit 100 man bij dit legendarische concert aanwezig was. Amerikaanse en Britse laagvliegers worden bij voortduring de hemel in geprezen, elke Belgische kutband speelt week na week voor uitverkochte zalen, maar voor een Zweedse topploeg laat het Amsterdamse publiek het zwaar afweten. Grove schande!!
    » Dlask was ook van de partij
    » Recensie van de elpee