Tour de Primair

Op 6 juli gaat de Tour de France van start. Traditiegetrouw doet greut.nl iets met een pool. Dit jaar wordt dat alleen geen eigen pool, maar draaien we mee in die van de Rondemaster.
Tour de Primair    Bij de Rondemaster is het de bedoeling dat je een team van 9 renners kiest. Deze renners kun je na elke etappe omruilen (verkopen). Zo kan het verstandig zijn om in de vlakke etappes te kiezen voor sprinters als Zabel of McEwen, terwijl je in de bergetappes jouw team laat koersen met cracks als Armstrong, Ullrich of hoe heet die Italiaan ook al weer. Door tijdig renners te kopen en te verkopen, bouw je langzaam maar zeker een bepaald kapitaal op (je renners leveren geld op wanneer zij in de etappe-uitslag bij de eerste 10 staan). Wie op de Champs-Elysées de grootste geldbuidel heeft, wint de pool!
    De Rondemaster is opgedeeld in een aantal “leagues”, waar die van ons ook deel van uitmaakt. De league van de Primaire Berichten heet toepasselijk Tour de Primair. Als je mee wilt doen aan de pool, kun je jouw team mee laten rijden in deze league.

Hoe maak je een eigen team aan?
Ga naar www.rondemaster.nl en klik op inschrijven. Verzin een spetterende naam voor jouw team wielrenners. Ben je eenmaal ingeschreven, klik dan op de link leagues, kies voor Aansluiten bij een league en typ het volgende in:
    Naam: Tour de Primair
    Wachtwoord: spinvis
Jouw team rijdt nu mee in de Tour de Primair!
Raak je verstrikt in de warrige site van de Rondemaster, stuur dan even een mailtje of reageer.

    » Rondemaster