De zon gaat weer schijnen

Dit weekend hebben we uitstekend gegeten in ongetwijfeld het beste en gezelligste Italiaanse restaurant van Amsterdam: Toscanini. Het deed mij er aan herinneren hoe groot de tegenstellingen in Amsterdam kunnen zijn en hoe slecht we er op 9 mei jl. van af kwamen in het onbeschofste restaurant van de hoofdstad: het Wilhelmina Dok. Grappig is dat als je bij Google zoekt op “Wilhemina Dok” bovenaan de lijst van zoekresultaten een zeer negatieve recensie staat: kijk op Google.

Ook aan de nakende geldproblemen van greut.nl dreigt een eind te komen. In de Primaire Berichten hebben wij ons altijd zeer positief uitgelaten over het Braziliaanse elftal. Alle WK-wedstrijden hebben wij fanatiek gevolgd. De briljante Ronaldo was natuurlijk onze grote held. Als deze fantastische voetbalspeler nu 1,5 pro mille van zijn dagsalaris eens niet afstaat aan een Foster Parents kind, maar aan greut.nl – zijn grootste fan – zijn alle problemen uit de wereld! Ronaldo heeft wel een rooie cent.

    » Toscanini