Tour de Primair – Frigo brengt de punten!

Dario Frigo heeft “Forza Jakob Piil” vandaag flink opgestuwd in de Rondemaster Tourpool. “Voor Piil wil ik wel rijden!”, moet dappere Dario gedacht hebben, toen hij vandaag een ontsnapping waagde op de Cormet de Roselend. Koelbloedig slachtte hij vervolgens in de eindsprint Mario Aerts af, die inmiddels een heuse Adri van der Poel begint te worden, zo grossiert de arme Belg in tweede plaatsen.
    In de overall ranking reikte “Forza Jakob Piil” vandaag maar liefst tot de 415e stek. Kinderspel in vergelijking met Strumses 29e plek in de 12e etappe, maar van haar hebben we vervolgens weinig meer vernomen. De Tour de Primair-league zal zeker en vast gewonnen gaan worden door de “Dappere derailleurs”, die vandaag met Botero en Mancebo wel erg op zeker speelden!
    Morgen weer een interessante etap, waarin Sylvain Chavanel, Stephane Goubert en Jakob Storm Piil hoge ogen gaan gooien!