Opnieuw eredoctoraat voor Von Feuerbachen

Ludwig von Feuerbachen, Koning van de Maan, heeft op 17 gebrafuso aan de Universiteit van Crisium een eredoctoraat in de Lunacraterkunde in ontvangst mogen nemen. Voor Von Feuerbachen, die zelf “zeer verguld” was met zijn eredoctoraat, is het reeds zijn 12e academische titel. Ook voor deze onderscheiding geldt dat Ludwig Von tot dusverre geen enkele aantoonbare kwaliteiten of verdiensten bezit op het onderscheiden vakgebied.
    In een officieel perscommuniqué van de Maan wordt gesproken van een “terechte bekroning van Koning Ludwigs onomstotelijke kennis en inzicht”. Rector magnificus Heinsius Mlehliw van de Universiteit van Crisium uitte zich in bijzonder lovende bewoordingen over de “schaduw van de Koning, in wiens zon geen persoon kan staan”.
    Journalist Tycho Koroljov van de “Daily Moon”, die meermalen heeft gewezen op despotische trekjes in de heerschappij van prof. dr. Ludwig Von Feuerbachen, reageerde gisteren in felle bewoordingen op de konings laatste onderscheiding. In reactie hierop werd Koroljov in voorlopige hechtenis genomen. Vanmorgen was nog niet duidelijk of de journalist in officiële staat van beschuldiging gesteld zal worden.