Opnieuw worden er 50.000 varkens doorgedraaid

De Dierenbescherming is gisteren een protestactie gestart tegen het afmaken van 50.000 biggen en varkens die doping (MPA) hebben gebruikt.
    Hoewel het natuurlijk belachelijk is 50.000 intelligente dieren als verrotte tomaten door te draaien, stel ik toch enige vraagtekens bij de actie van de Dierenbescherming. Als de biggen niet doorgedraaid worden, vinden zij enige weken later wel de dood als slachtvee.
    Desalniettemin blijft het belangrijk onze stem te laten horen. Niet om varkensboeren te bedreigen, maar om aan te geven dat de intensieve veehouderij dieronterend is en niet te rijmen valt met de ethische normen van een land waar een simpel korenwolfje miljoenen euro’s aan subsidie toucheert.

    » Stuur vandaag nog een protest naar het Centraal Bureau Levensmiddelenhandel (CBL)
    » Teken ook nog even de petitie tegen veetransport!