greut.nl dankt haar bezorgde lezers

NoodvoorzieningOp deze plek willen wij onze dank uitspreken voor de vele adhesiebetuigingen die wij de laatste dagen per reactietool zowel als per email mochten ontvangen naar aanleiding van de vreselijke terreurdaden die onze keuken aangedaan zijn.
    Hoewel er veel ergere dingen plaatsvinden in de wereld (zoals het afgelasten van de voetbalwedstrijd NEC – FC Groningen) konden wij dit hart onder onze riem goed gebruiken.
    Op deze foto hiernaast kunt u (met enige moeite) zien dat er inmiddels een “noodverziening” is aangebracht, dat wil zeggen een stukje glas dat met superkauwgom plakt op de nog uitstekende glassplinters.
    Greut.nl heeft het geluk hervonden, gelooft weer in ons motto “carpe diem” en zal de lezers een dezer dagen bedanken middels een lange recensie van George Steiners “Observations on cultural changes from history till now”!

    » Het waait een beetje in Amsterdam (greut)
    » Zware storm eist zeker vier levens (nrc)