Da Noi

Restaurant Da Noi
Da Noi is een miniscuul Italiaans restaurant op de Haarlemmerdijk in Amsterdam. Standaard krijgt de bezoeker een 4-gangenmenu. Na elk gerecht krijg je door een vriendelijke serveerster de keuze voorgelegd wat je voor je volgende gang wilt. Na tweeëneenhalf gerecht zat mijn buikje vol, dus de rest heb ik afgezegd. Bij Da Noi betaal je echter wel de volle mik.
    De wijnen waren van Sardijnse oorsprong, maar slecht. Het eten was “superbe”. Vervelend waren de kreeften die in de etalage op het droge hun doodsstrijd voerden. Zolang ze daar geen diervriendelijkere oplossing voor vinden, komen wij niet terug.

Legbatterij
Op legbatterij.nl staat haarfijn uitgelegd waarom je eigenlijk alleen nog maar EKO-eieren mag kopen. Vanaf de site wordt je eerst vrolijk toegesproken door Wim T. Schippers, en daarna mag je een boze email versturen aan diverse supermarktdirecties. Meteen even doen!

    » Italiaans restaurant Toscanini
    » Andere eettentjes
    » Wakker Dier