Ome Siem en de Mannen van Zes Miljoen

Siem (rechts) en zijn Mannen van 6 miljoen op dreef in Crazy HorsesVan heinde en verre kwamen de fans naar het afscheidsconcert van Ome Siem en de Mannen van Zes Miljoen in Krommenie. En terecht. Ome Siem en zijn Austin Brothers (met muzikanten van ondermeer De Kift) zetten gisteravond een zeer strakke show neer.

De prachtigste hits uit de jaren 70 werden met verve opgevoerd. Een breed instrumentarium voerde de verschillende zangers naar het summum van het concert: een psychedelisch lang uitgesponnen versie van jaren tachtig new beat.

Grote hilariteit was er bij de toegift van Kwik, Kwek en Kwak. Het afscheidsconcert eindigde in een groot feest. Ome Siem en de Mannen van Zes Miljoen is niet meer, lang leve de doorstartband De Zaaddodende Pasta’s!

    » Concertzaal De Groote Weiver – Krommenie
    » Wie was ook al weer de Man van Zes Miljoen?
    » Lees de recensie van dlask op subjectivisten.org
    » De Kift