Foto van de week – Uitslag Ronde 5

Gloriam qui spreverit, veram habebit

De uitslag van de vijfde, laatste en beslissende ronde van de Foto van de Week is: Villagrande (nabij Lanusei). Helaas wist geen van de deelnemers dit antwoord te geven. De 5 punten blijven daarom in de ballenbak van de jury.

Extra bonuspunten gaan er daarenbij naar PeterB (4) (voor het enige (weliswaar onjuiste) politieke antwoord en Anja (2) en Jan Peter (1) (voor het aangeboden bier – de deur staat altijd open voor jullie, waarbij opgemerkt dat Belgisch bier inderdaad twee keer zoveel punten waard is). Tevens gaan er en passant 4 punten naar sjors greuter jr die met zijn prachtige moderne poëzie de redactie verbluft achter liet. Het origineelste antwoord (Asterix en de Bourbons etc. – hetgeen werkelijk niets met Sardinië te maken heeft, maar wel grappig klinkt) levert Jan Peter tenslotte 1 rode lantaarnpunt op.

Om het motto van onze prijsvraag gestalte te doen geven (wie roem veracht, zal echte roem vergaren) en om (zoals aangekondigd) de eersten de laatsten te doen laten zijn, volgt hier de definitieve ononderhandelbare einduitslag:

1. Eeuwige roem voor onze winnares Marcella (3 punten)
2. Michiel (5)
3. h (7)
4. anja / Jan Peter / PeterB / sjors greuter jr (11)

De jury is elke deelnemer zeer erkentelijk!

    » De Lenteprijsvraag