Oude mannetjes

Oude mannetjes - een geheide hit!Bingo! Het reiskatern van de NRC meldt vandaag: “Op het Griekse eiland Chios wonen geen Turken meer, maar hun sporen zijn overal. Anneriek de Jong rook de sinaasappelbomen en proefde van de mastiek.” Enkele fotootjes omlijsten het artikel over Chios: een bovenaanzicht van een oud klooster, een foto van een olijvenboomgaard, én een foto van, jawel, de ergste clichés worden niet geschuwd: drie oude mannetjes op een bankje voor een café!

Van de week verhaalde een weblogger in den lande over de oude mannetjes die telkens weer terugkeren op de vakantiekiekjes in gidsen, reisverhalen en andere prulliteratuur. Maar wie was dat ook al weer??

Volgende week op deze site: onze vakantiefoto’s van Zakynthos!
Met foto’s van oude mannetjes?
Wie weet!

Update:
Het was een stukje op Bieslog!