Digitaal foto-album afgedrukt

Tegenwoordig loopt iedere sterveling in Nederland rond met een digitale camera. Niet zo verwonderlijk, want de mogelijkheden ervan zijn enorm. Helaas kost het bewerken en laten afdrukken van deze foto’s veel tijd en moeite. Voor iedereen die het zat is om avond na avond in Photoshop te ploeteren, moet de dienst van Albumprinter een geschenk uit de hemel zijn.

Bij deze jongens kun je een klein programmaatje downloaden, waarmee je op je eigen computer simpel een foto-album kunt samenstellen. Net zo gemakkelijk stuur je je digitale album op naar Albumprinter, die vervolgens in een paar dagen een heus papieren foto-album thuisbezorgt. Een foto-album maken zonder gehannes met lijm en foto’s, zeg maar.

Gebruik van Albumprinter is op eigen risico, want ik heb nog geen tijd gehad de dienst te proberen.

    » Albumprinter
    (via De Consumentenbond)