Streng doch rechtvaardig

Het spijt me, maar we moeten hard zijn. Wie de protest e-mail tegen de IJslandse walvisvaart (Primair bericht 26 augustus) niet tekent, zal de toegang tot deze website ontzegd worden!


    » Stop de IJslandse walvisjacht. Stuur een protest e-mail !

Update van Greenpeace (3 Sep, 15:51):
Tienduizenden mensen hebben de afgelopen weken via een protest e-mail aan de IJslandse ambassadeur gevraagd de hernieuwde jacht op walvissen – onder het mom van wetenschappelijk onderzoek – te stoppen. Iedereen ontving een antwoord van de ambassadeur. Hierin toont hij zich een fervent voorstander van de walvisjacht. Laat het er niet bij zitten! Stuur de ambassadeur een e-mail waarin zijn misleidende argumenten worden weerlegd. Of je nu eerder een e-mail hebt gestuurd aan de IJslandse ambassadeur of niet, laat hem weten dat we geen genoegen nemen met zijn misleidende argumenten. Stuur direct een e-mail of lees eerst meer over deze actie.

    » Stuur direct een e-mail
    » Lees eerst meer over deze e-mail aan de IJslandse ambassadeur