Supergrover vast in de motor…

Was het een vogel, was het een vliegtuig of was het MyDoom? Opeens stopte de PC van greut.nl er mee en waren we 24 uur offline. Horror. Eerst wilde mijn anti-virusprogramma AntiVir niet opstarten, vervolgens raakten er folders corrupt en tot slot kwamen daar de “fatale blauwe schermen” aangewandeld. (Die had ik in anderhalf jaar XP nog niet meegemaakt.)
 
Er zat niet anders op: C-schijf formatteren en XP opnieuw installeren (en opnieuw activeren, maar dit verloopt – mits je geen hardwarematige wijzigingen in je kast hebt doorgevoerd – zonder problemen). Daarna mag je alle programmatuur die nog op C rondzwalkte opnieuw installeren. Weg avond.
 
AntiVir, een paar maanden geleden op deze website nog gepromoot, mag de prullenbak in. Greut heeft de beurs opengetrokken en momenteel worden we beveiligd door de peperdure Norton.