Fikken die hap

Wie heeft er hier ervaring met de website www.download.nl? Voor een redelijk bedrag (te duur natuurlijk, maar het begin is er, hoera!) kun je hier legaal muziek downloaden van populaire en minder populaire bands. Opmerkelijk genoeg bieden zij meerdere soorten muziek aan: een “download” (in het beroerde, platformafhankelijke wma-formaat) of het 10x zo dure “branden” (God mag weten welk formaat je dan op je PC krijgt).
 
Www.download.nl beweert dat de “downloads” beveiligd zijn en niet op cd gezet kunnen worden, in tegenstelling tot de tracks van de categorie “branden”. Straffe opmerking. Ikzelf heb geen ervaring met de bijzonder gebruikersonvriendelijke Windows Media Player (lang leve Winamp), maar ik kan me niet voorstellen dat er geen “tooltjes” bestaan die van wma’tjes geen keurige mp3’s van kunnen maken. En met een mp3 in de hand vind ik de weg naar huis wel terug! En wat betere muziek graag, want Franz Ferdinand en Spillsbury staan er niet tussen.
 
    » www.download.nl (niet toegankelijk voor non-IE-gebruikers)