Rode wereld

Als iemand een test op internet pleurt, heet het al gauw een “Nationale Test”. Omroepvereniging BNN is ijzersterk in het organiseren van nationale tests, maar het NRC blijkt er ook wat van te kunnen. De Nationale Woontest, wat moet je er mee?
 
Hoewel ik van mijzelf dacht een tevreden en rustige buurtbewoner te zijn, blijk ik na het maken van de test “tegendraadse en eigenzinnige” woonwensen te hebben. Ik woon ik een Rode Wereld: “U woont het liefst in een (grote) stad; ook een huurwoning komt zeker in aanmerking. Stedelijk wonen is interessant omdat je je eigen gang kunt gaan, vanwege de anonimiteit, maar ook vanwege de vele mogelijkheden die een stad biedt, de continue levendigheid en de mogelijke activiteiten. Uw creatieve en eigenzinnige karakter komt duidelijk tot uitdrukking in uw woonwensen.”
 
Rode Wereld
    » De nationale woontest