Nederland – Letland 1-3

Enkele persstemmen:

“Bij wat voor uitslag ook, zullen de Letse spelers thuis als helden ontvangen worden.” (Delfi – Letland) In de reacties bij dit artikel lezen we onder meer: “Hoe meer regen, hoe meer kansen voor Letland” en “Sarauj Latvija!” (Hup Letland!).

“I believe that this game will be the last for us in the group stage but not in Portugal.” (Trainer Aleksandr Starkov van Letland)

“Holland, Holland, heute ist´s vorbei!”, aldus het Duitse Bild, dat en passent voor de Nederlanders de beste kampeerplekken toont op de route van Braga terug naar Amsterdam.

“The winner of the last two European Championships has come from the group containing the Czech Republic. Germany (1996) and France (2000) both competed with the Czechs in the group phase.” (BBC Sport news)