Tour de Fin

Helaas is de Tour ten einde… De Tour de Primair had net als La Grande Boucle een voorspelbare winnaar. In de eerste week leek de strijd nog te gaan tussen het SDS Racing Team en het Team Dlask. Maar na de Apennijnen (of hoe heten die bergen daar in het zuiden?) zat het SDS Racing Team stevig en onbedreigd in het geel. Hun 309e eindstek is een fikse pluim waard. Zou achter het masker van SDS dezelfde geheimzinnige winnaar als die van vorig jaar schuilen, de runters, die in 2003 318e werden?
 
Ook een fraaie eindstek is de 588e plaats van Team Dlask. Onbeduidend daarentegen is de 5e plaats van het onoplettende team van de gedoodverfde winnaar Primaire Renners. De vernedering zou nog zwaarder uitgevallen zijn als de teams Solarworld, Simpson en Schijndel in de laatste week niet op vakantie zouden zijn gegaan…
 
Onze eigen Jimmy Casper heet team SGFT, (Sjors’ Groente-, Fruit- en Tuinafval?). 21259e worden klinkt beroerd, maar onze groentenboer zat maar liefst 5298 nummers van de laatste plaats verwijderd: een rode lantaarn met gladiolen dus!
 
And the winner is...
    » Uitslag 2001
    » Uitslag 2002
    » Uitslag 2003