Printertje

PrinterGisteren begaf plotseling onze 9-jaar oude laserprinter het. Ik was er nogal aan gehecht, want in al die jaren had ik maar een keer mijn toner hoeven te vervangen. Kom daar maar eens mee aan bij een inktjet.

Het was zondag en Strumse had de printer acuut nodig. De enige computerwinkel in de buurt die op zondag open is, was Paradigit. Hier hebben we meteen voor 150 euro een nieuwe laserprinter gekocht, de ML-1710P van Samsung. Ruim drie keer goedkoper dan de HP-4L 9 jaar geleden!

Thuis even de USB-kabel inpluggen en printen maar! Helaas… Een testpagina afdrukken vanaf de printer ging uitstekend, maar vanaf de computer geen sjoege… De hele Windows Troubleshoooter doorgelopen, met printen vanuit de Dos-box, printer-poort deleten en opnieuw installeren, drivers opnieuw installeren vanaf cd, alle kabels er 20 keer uittrekken en weer aansluiten, pinter aan- en uitdoen, pc rebooten, op de website van Samsung de faq uitchecken, maar niets hielp…

Na twee uur wroeten in een laatste wanhooppoging nieuwe drivers gedownload en geïnstalleerd en verdomd, hij werkt!