Wil jij mijn link ruilen?

Greut.nl kreeg een wel heel opmerkelijk mailtje:

Hallo greut.nl,

Ik zag dat je linkte naar wehkamp op greut.nl mijn vraag is of je ook
een linkje naar http://online.neckermannshopping.nl/ zou willen
opnemen?

Ik hoop dat je onze site wil opnemen.

Bedankt voor je tijd!

Vriendelijke groeten
Jan-Pieter

“Heb ik op greut.nl een link naar Wehkamp?”, vroeg ik mij meteen af. Waarom in hemelsnaam zou ik naar de Wehkamp linken? Even zoeken op greut.nl leverde inderdaad een resultaat op: “Armer dan je denkt (12 februari 2004)“, een stukje over een collega die in financiële problemen raakte, omdat zij vergeten was de Wehkamp een verhuisbericht te sturen.

Waarom Jan-Pieter zijn bedrijf Neckermann hier graag bij wil hebben staan, snap ik niet, maar goed, een link naar Neckermann staat nu ook op greut.nl.