Jaarwisseling verloopt rustig: nitraatbommen, verbrande haren en een steekpartij

In Nijmegen gooiden onbekenden aan het begin van de vrijdagavond enkele nitraatbommen naar politie en brandweer. Een 13-jarige jongen uit Yerseke liep vrijdag brandwonden in zijn gezicht, verbrande haren en een gescheurd trommelvlies op toen vuurwerk dat uit een rijdende auto werd gegooid, in de kraag van zijn trui ontplofte. Een 25-jarige Arnhemmer is in Nijmegen door een nog onbekende man met een bierfles op zijn hoofd geslagen, omdat hij een rotje verkeerd weggooide. In het asielzoekerscentrum in Schagen raakten aan het eind van de oudejaarsavond twee personen gewond door een steekpartij. In de regio Rotterdam-Rijnmond hield de politie circa twintig man aan wegens vernielingen en vechtpartijen. In Groningen raakten acht woningen door brand beschadigd.

    » Jaarwisseling verloopt rustig (nu.nl) (Ben ik nou gek?)