Tags op Primaire Berichten

Onlangs berichtte ik al over het belang van tags op internet in Trefwoorden heten nu tags. Dat belang is nu ook tot de redactie van de Primaire Berichten doorgedrongen, want de berichten tonen vanaf nu tags die de inhoud van het bericht categoriseren.

De tags verschijnen momenteel alleen onder de afzonderlijke berichten en nog niet op de hoofdpagina www.greut.nl. De tags linken nu naar de weblogzoekdienst Technorati, maar zullen in de toekomst ook moeten linken naar primaire berichten met soortgelijke tags.

Verder hoop ik binnenkort – in overeenstemming met de gedachte achter tagging – de lezers mogelijkheid te kunnen bieden om hun eigen tags aan een primair bericht toe te voegen. Tot slot wil ik binnenkort TagratingTM introduceren, een dienst waarmee lezers gewicht kunnen toekennen aan bestaande tags.

To be continued! Lees ook:

    » Folksonomies: Metadata voor de massa