La Patissière

Heeft u een feestje, is er een bijzondere gelegenheid of houdt u van lekker eten samen met vrienden en familie. Dan is het misschien wel leuk om eens een afternoon tea te organiseren. De afternoon tea (in Nederland ook wel de high tea genoemd) is over komen waaien uit Engeland waar men al eeuwen rond de klok van vieren een maaltijd nuttigt waarbij allerlei zoete en hartige lekkernijen op tafel verschijnen.

La PatissièreGraag wil ik La Patissière aan u voorstellen. La Patissière is een specialist in het maken van afternoon tea en maakt alleen gebruik van authentieke Engelse recepten. Alles wordt vers gemaakt en direct vanuit de oven bij u bezorgd. U hoeft alleen de tafel nog maar te dekken.

Kijk eens op de productenlijst (Excel). U krijgt de lekkerste tea als u uit iedere categorie een item kiest. U moet ongeveer uitgaan van 1 item per persoon. (het minimum is 6 items dus een tea voor 6 personen). Ik ga er dan vanuit dat een tea een volledige maaltijd behelst. Voor een kleinere groep heb ik de mini-tea samengesteld. Ook handig als u een tea een keer wilt proberen.
Of bestel eens een cream tea.

La Patissière

De tea kost Euro 22,50 per item. Bezorging is gratis in Amsterdam, Landsmeer en Oostzaan. Daarbuiten reken ik een kilometerprijs van Euro 0,30. De tea wordt op serveerschalen aangeleverd. Mocht u ook om borden en kopjes en bestek verlegen zitten, dan kunt u dat huren. De kosten bedragen dan Euro 5,- per persoon extra. La Patissière levert in principe op zaterdag en zondag, en op werkdagen in overleg. Omdat alles vers gemaakt wordt, werk ik alleen op bestelling. Uw bestelling kunt u uiterlijk 3 dagen van tevoren doorgeven. En bent u met een grote groep, dan is het raadzaam om eerder contact op te nemen.

U kunt La Patissière bereiken per e-mail op lapatissiere@kpnplanet.nl.

(Op dit bericht kunnen geen reacties achterlaten worden.)