XP Horror

Ongelooflijk wat mij vanavond overkwam. Normaal gesproken start mijn Windows XP-machine altijd automatisch op en slaat het “welkom scherm” over (zie: Skip the Welcome Screen and Logon Automatically). Nu wilde ik een tweede account aanmaken en mijn eigen account met een wachtwoord beveiligen. Zo gezegd, zo gedikkiedaan.

Even testen, ja hoor, dat werkt! Later bedacht ik me dat ik ook mijn loginnaam wilde veranderen. Maar toen ik dat gedaan had kon ik opeens niet meer inloggen! Mijn oude password leek voor mijn nieuwe loginnaam niet te werken.

Godzijdank startte Windows bij een reboot nog op zonder welcome screen en was ik in staat mijn loginnaam weer terug te veranderen.

Heb ik nou spoken gezien door een paar keer een verkeerd password in te typen of kent Winodws XP een supergrote bug??