Een nieuwe virtuele kettingbrief

Kaeru flikt het weer! Opnieuw probeert hij mij aan zijn kettingbrief te schakelen. Kettingbrieven op internet (waarbij bloggers elkaar de meest duffe vragen voorleggen) vormen een ware pest en leiden direct tot de ondergang van eerst het internet en vervolgens van onze aardbol. Dus ik doe graag mee!

De vraag van dit jaar luidt ‘Noem vijf dingen die je bloglezers niet van jou weten’. Lekkere vraag. Wie is mijn bloglezer? Als het mijn moeder is, dan weet die al alles van me. Is het een toevallige passant, dan weet ie helemaal niets en kan zelfs het feit dat ik Nederlander ben verrassend voor hem zijn. Jeremy heeft de vraag bovendien voor eens en altijd beantwoord. Maar omdat er van digitale nonsens nooit genoeg kan zijn, neem ik Kaeru maar als beoordelingsbaken en volgen hier vijf onbekende feiten over mij:

De cover van het stripboek De avonturen van Henk Binnendijk1. Als jongetje van 10 had ik een poesie-album.
2. De enige keer dat ik een politiecel heb gezeten was in 1987 in Woensdrecht toen ik opgepakt werd omdat ik (uit protest tegen de komst van kernwapens) samen met links tuig een toegangspoort van de vliegbasis blokkeerde.
3. Ik was bijna geschorst voor mijn eindexamen middelbare school, omdat ik als hoofdredacteur van de schoolkrant verantwoordelijk zou zijn voor de ‘pornografische’ en ‘explosieve’ inhoud van het eindexamenkrantje van de lichting 1990.
4. Hoewel mijn collega’s mij nu kennen als een fervent aanhanger van de blauwe knoop, stond ik tien jaar geleden nog te boek als een notoire wodkadrinker. De eerste keer nadat ik wodka gedronken had, hing ik echter brakend over de railing van de A1 en hebben mijn vrienden mij in bed gelegd. De tweede keer dat ik wodka dronk, kotste ik het bed van Seb onder.
5. Vijftien jaar geleden publiceerde ik een stripboek ‘De avonturen van Henk Binnendijk‘. Hoewel het hoofdthema van het boek de zoektocht naar de Heer is, vindt direct op de eerste pagina een schaamteloze coïtusscène plaats. De oplage van 300 stuks is nooit geheel verkocht en het album zal binnenkort via deze website verkrijgbaar zijn.

Natuurlijk is het nu afgelopen met die flauwekul. Of zweeft er daar in de ruimte misschien nog een wezen rond dat zijn top 5 wereldkundig wil maken? Ik kan het me nauwelijks voorstellen.