Wie heeft Oscar Mopperkont?

Wie heeft er Oscar Mopperkont? Iedereen zal zo langzamerhand wel weten dat je bij Albert Heijn in de yoghurttoetjes Sesamstraatfiguurtjes krijgt. We zitten al in de tweede serie en Nils en ik hebben onze verzameling bijna compleet, maar telkens als we eindelijk Oscar hopen aan te treffen in de yoghurt, zit er weer een Koekiemonster in!

Een simpele kansberekening leert ons dat we inmiddels allang onze verzameling compleet zouden moeten hebben. Maar dan ga je er wel vanuit dat Appie van alle figuurtjes evenveel heeft laten maken en die gelijkmatig over de toetjes verdeeld. Aan de oprechtheid van AH twijfelen we echter de laatste tijd steeds meer.

Sesamstraat figuurtjes

De tussenstand:
Koekiemonster: 5 stuks
Pino: 4
Tommie: 4
Graaf Tel: 2
Ernie: 2
Grover: 2
Bert: 1
Oscar: 0.

Heeft er iemand überhaupt Oscar? En zo ja, wanneer gaan we ruilen?

Update 7 februari: Oscar is binnen!