FC Tom pakt de kop

En jawel, de eerste drie punten zijn binnen voor FC Tom! Met een regelmatige 2-0 werd Spartak Naltsjik aan de kant gezet. De roemruchte verdediger Klimov, wie anders, zette de Tomtsjiki in de eerste helft op voorsprong, waarna invaller Mladenov, koud in het veld, vanaf de elfmeterstip de wedstrijd besliste. Tegenvaller is dat Boegajev, die geblesseerd het veld verliet, de komende weken uitgeschakeld is met een heupblessure.

Aanstaande woensdag komt Dinamo Moskou op bezoek voor de achtste finale van de Russische beker. Tom kijkt na de verloren uitwedstrijd tegen een 2-0 achterstand aan. Trainer Petrokov: “Twee doelpunten achterop is een grote handicap. Maar als de supporters in groten getale op komen dagen, zullen we het achterste van onze tong laten zien!” Hopelijk is de temperatuur dan iets beter dan de -5 van gisteren…