Tom rommelt voort

Hoewel we in Nederland een prachtig voetbalweekeinde achter de rug hebben, waarin AZ zich duidelijk manifesteerde als de waardigste kandidaat voor het landskampioenschap, kroop ons favoriete team in Rusland opnieuw door het oog van de naald.

FC Tom speelde met 2-2 gelijk tegen de hekkensluiter FC Rostov. Onze geliefde Tomtsjiki moesten zich nota bene terugvechten van een 2-0 achterstand (zij deden dat met 2 doelpunten van Denis Kiseljov). Tom bivakkeert nu in de middenmoot met 5 uit 4. Volgende week komt koploper Spartak Moskou op bezoek!

De Bulgaarse middenvelder Mladenov miste bij een 1-0 achterstand voor FC Tom een dure strafschop. Trainer Petrakov verdedigde zich op zijn Van Gaals tegen de vraag “U was zeker teleurgesteld over de gemiste strafschop?”. Petrakov: “Had ik soms blij moeten zijn?