Artweaver – een waardige vervanger voor Photoshop

Al maanden prijkt mijn bericht Gratis Photoshop bovenaan de lijst van best bezochte pagina’s op greut.nl. Blijkbaar zijn heel veel mensen op zoek naar Photoshop, maar hebben de meesten van hen even niet die 1000 benodigde euro’s in een ouwe sok zitten.

Sommige knutselaars proberen vervolgens op een illegale versie de hand te leggen: een immer afkeurenswaardige handelswijze. Zeker nu er gewoon een gratis alternatief voorhanden blijkt! Een alternatief dat misschien voor de professional hier en daar tekortkomingen kent, maar voor de huis-, tuin- en laptopgebruiker alles bevat wat je in Photoshop zoekt.

Het magische product – dat ik nu al enkele maanden gebruik – heet Artweaver. Download hem nu! Als je er toevallig ook nog mee wilt leren werken verwijs ik je naar een uitgebreid artikel op Seniorweb Tekenen met ArtWeaver.