Week 6: Rondje om het huis

Met mijn bloedarmoede gaat het geloof ik de goede kant op: ik heb eindelijk weer de puf om zelf een stukje online te zetten. Aanstaande woensdag heb ik mijn eerste post-operatieve controle in Assen. Ik hoop dan te horen in hoeverre het bot is dichtgegroeid en hoe ik mijn verdere revalidatie kan aanpakken.

Want het gaat de goede kant op. Ik ben pijnvrij en slik al een aantal dagen helemaal geen pijnstillers meer (maar nog wel een hele reeks aan andere medicijnen). Sinds anderhalve week kan ik behalve op mijn rug ook op mijn rechterzij slapen (met een kussen tussen mijn benen), waardoor ik ‘s nachts beter slaap. Het blijft behelpen, en meestal slaap ik daarom ‘s middags ook een uurtje. Met het lopen gaat het ook steeds beter. ‘s Ochtends loop ik nu een rondje om ons pand (en rust daarna lekker een half uurtje op bed uit). Fietsen doe ik drie keer per dag drie minuten.

En wie heeft de dvd van Sense and sensibility voor mij te leen? Ik had hem van tv opgenomen, maar blijk het laatste kwartier te missen…